De Trainer

Baltechniek Voetbaltraining is in september 2012 opgericht door Erwin Breugem.

Na het behalen van het HAVO diploma, ben ik in juli 2012 afgestudeerd in Sportmanagement (richting Sport en Bewegen) op de Hogeschool INHolland te Haarlem.

Mijn grootste passie is de voetbalsport in de ruimste zin van het woord. Vanaf mijn 6e jaar voetbal ik bij voetbalvereniging VVSB in Noordwijkerhout.

Enkele jaren geleden heb ik bij de KNVB de opleiding UEFA C Trainer-Coach 3 (TC III) jeugd succesvol afgerond. In juni 2013 heb ik namens de KNVB en het CIOS Haarlem op een aantal high schools in Salt Lake City (VS) specifieke techniektrainingen gegeven. In 2013 en 2014 heb ik stage gelopen bij de A1 (2e divisie KNVB Landelijk) van voetbalvereniging UVS in Leiden. In augustus 2014 heb ik het diploma UEFA B Trainer-Coach 2 (TC II) behaald.

Al vele jaren ben ik jeugdtrainer bij voetbalvereniging VVSB uit Noordwijkerhout. Daarnaast heb ik techniektraining bij Procamp Voetbalkampen, Ajax Streetwise en Players United gegeven.

Ik ben een echte ”jeugdtrainer”. Dit houdt in, dat ik met gerichte trainingstechnieken de ontwikkeling en het spelinzicht van de jeugdspeler op een hoger niveau tracht te brengen. Deze techniektraining wordt door mij aan kleine groepen jeugdspelers gegeven.

Mijn motto is: ”De basis van het voetbal is de techniek, de bal staat centraal, maar het plezier en de spelvreugde staan voorop.”

Samengevat: VOETBAL VOOR IEDEREEN OP ZIJN OF HAAR EIGEN NIVEAU!