Trainingen

Een trainingsblok bestaat uit 10 trainingen die op vrijdagmiddag (en bij voldoende aanmeldingen op zondagmorgen) worden gegeven. Per jaar zijn er, afhankelijk van het aantal inschrijvingen, twee trainingsblokken. Eén in het voorjaar (starten in maart) en één in het najaar (starten in september).

De trainingen van het jaar 2018 zijn op vrijdagmiddag* van:
15.45 uur - 16.45 uur : Beginners
16.50 uur - 17.50 uur : Gevorderden
18.00 uur - 19.00 uur : Master
 
* opmerking: zondagmorgen is een optie.
 
In verband met het aantal inschrijvingen is Baltechniek Voetbaltraining er vrij in om de indeling van de trainingsblokken te wijzigen.

De trainingen zijn primair gericht op de jeugdspeler, zowel jongens, alsook meisjes.

Er is een maximum aan het aantal deelnemers, dus schrijf je snel in want, VOL = VOL. 
In principe trainen we met 12 deelnemers per trainingsblok
.

Een training duurt 1 uur.

Familiekorting: Als uit één gezin meer dan één jeugdspeler deelneemt aan een trainingsblok, dan geldt voor elk volgend gezinslid een korting van 5 euro op het cursusbedrag.

De kosten voor een trainingsblok van 10 trainingen bedraagt 95 euro voor de beginners cursus en bedraagt 90 euro voor de gevorderden en master cursus.

Let op: aangezien de trainingen een opbouwend karakter hebben, start iedereen met de beginners cursus.

Bij aanvang van het beginners trainingsblok ontvangt de deelnemer een (GRATIS)voetbalshirt met het logo van Baltechniek Voetbaltraining, in de kleur azzuroblauw.

Tijdens de trainingen is het verplicht te trainen in de voorgeschreven kleding van Baltechniek. Dit zijn naast het ontvangen voetbalshirt, een wit short en witte kousen.

Inschrijven kan tot uiterlijk zeven (7) dagen voor aanvang van de cursus.

Bij inschrijving voor de cursus dient het verschuldigde cursusgeld binnen een week te worden voldaan. Betaling kan per bank of contant.

Na afloop van een trainingsblok ontvang je een deelname certificaat.

Baltechniek Voetbaltraining maakt in beginsel gebruik van de accommodatie van voetbalverenigingen in de Duin- en Bollenstreek.  Bij voldoende aanmeldingen uit de Leidse regio, geven wij de trainingen bij de voetbalvereniging van die betreffende gemeente.